04 januar 2013

Don't buy: Padwico babyalarm


Forleden skrev jeg en anbefaling af en bog om babymad, som D fik i julegave af en af sine faddere. Det var et helt klart do buy! Og her kommer så et don't buy.

Inden D's ankomst købte Sømanden og jeg babyalamen Padwico 926 i Babysam, hvis vejledende udsalgspris er omkring 1.500 kr. Det må siges at være en pæn slat penge, men det er ikke en af de dyreste alarmer på markedet. Den indeholder temperaturalarmer, talk back-funktion, musik på babyenheden, indikation af rumtemperatur, lang rækkevidde og en masse andre ting (læs mere her). På papiret en virkelig god alarm, den har bare én kæmpe anke, der gør, at denne alarm ikke kan anbefales til nogen - nøj, den er dyr i batterier!

På en enkelt dag, hvor D sover udenfor i en fire-fem timer, sluger alarmen fire stk. AAA-batterier. En pakke batterier med 10 stk. koster ca. 25 kr. på tilbud, og nu fylder D snart et halvt år, så vi har brugt MANGE penge på batterier.

Vi tror, at fejlen ved alarmen er, at mikrofonen i babyenheden ikke slukker, selvom sendingen gør, så alarmen bliver bare ved med at sende og sende, selvom D ligger trygt og sover.

Og hvorfor har I så ikke fået den byttet? Det har vi også - der har Babysam fin service - den havde bare samme fejl, så jeg tror ikke, at det har været vores enheder, den har været gal med, men modellen i det hele taget. Så nu fæstner vi vores lid til SuperNova :)

Don't buy! Hvilke har I købt, og har de været gode nok?

3 kommentarer:

 1. Ak ja, de møg alarmer kan man bruge meget energi på. Jeg vil nu stadig sige watch-out med SuperNova, dem har vi lige fået pengene retur for. Ved ikke om de var et dårligt parti, for vi købte dem på tilbud i Rema? Men ellers kan jeg varmt anbefale neonate, den har jeg kun hørt godt om.
  DOG!!! ... har vi også på udsalg købt en Padwico 938, men den kan jo lades op igen. Indtil nu har vi været meget glade for den, selvom den også er ret så udskældt diverse steder.
  /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Apropos emnet, så faldte jeg lige over denne test: http://voresborn.dk/baby-0-1/mode-og-udstyr/8138-vi-tester-babyalarmer?sliderid=487&imagelink=5142

   PS. Kunne jeg måske lokke dig til at fjerne den der robottingest hvor man skal taste koder ind for at kommentere?? Så er det nemlig meget nemmere at gøre det fra mobilos ;)

   Slet
  2. Tak, den må jeg lige få læst!

   Nu skulle det gerne være slået fra - tror jeg. Ellers må du lige sige til :)

   Slet