Om cand.mor / kontakt

cand.mor er som så mange andre blogs opstået under en barsel, hvor utrolig meget tid er blevet brugt på bloglæsning. cand.mor handler om mit liv med Sømanden (som jeg blev gift med i februar 2013) og lille D, som er fra juli 2012. På bloggen vil man kunne finde strøtanker om mit liv som Ph.D.-studerende og nybagt mor samt hverdagsdrømme og –glimt fra mit liv på Frederiksbjerg i en af Aarhus' forstæder.

Har du spørgsmål til mig, er du velkommen til at skrive en mail på candmorblog@gmail.com.

Jeg er åben overfor samarbejder med virksomheder, tests af produkter eller lignende. Det vil dog altid fremgå, hvis indhold i indlæg er sponsorerede, og min uforbeholdne mening herom vil altid fremgå klart. Sådanne indlæg vil også kun blive lavet, hvis jeg føler, at produktet er relevant for mig, min blog og læserne. 

Alle billeder på bloggen er taget af mig, med mindre det eksplicit fremgår andet, er angivet ved link eller lignende. 


4 kommentarer:

 1. Hej med dig. Nu landede jeg tilfældigvis på din blog, og efter 3-4 indlæg gik det op for mig, at jeg da havde set ham lille D før et sted ;). Hyggeligt at følge jeres liv oppe på land i andet end badetøj ;). Vi ses på lørdag. Hilsen Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina. Aj, det var da pudsigt, og tak for det :) Har lige føjet din blog til min efterhånden lange liste på Bloglovin'.

   Slet
 2. Megakær søn du har!
  Kig ind på min blog - han har vundét noget;)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK :)
   Hov, det vil jeg da fluks gøre!

   Slet