27 maj 2013

Hverdag hverdag hverdag

Her skrev jeg om, at nogle af de ting, Sømanden og jeg gør for at gøre hverdagen lidt lettere. Det er madplan og hente/bringe i vuggestuen. Det er nogle af de ting, vi synes, der er rare at have styr på, så der ikke er det at tænke på i løbet af ugen.

Derudover laves madpakke(r), tasken pakkes til næste dag, og der lægges tøj frem - i hvert fald til lille D.


Soft shell suit fra name it (gave) / Hue fra MarMar / Body fra Soft Gallery / Bukser fra H&M


Hvad gør I andre, der også har job/studier at tænke på samtidig med alt det planlægningsmæssige kaos, et barn bringer ind i familien?I sidste uge fik vi lov at prøve det online supermarket osuma.dk. Det med at købe dagligvarer på nettet og ikke selv vælge de gode æbler i stablen var ikke noget, jeg umiddelbart havde overvejet at prøve af egen drift. Ikke selv vælge varerne, leveringsgebyr, man skal være hjemme (det er dog også muligt at få det sat uden for døren) - alt sammen ting der talte imod at prøve det. Men i sidste uge, hvor D var syg, kom tilbuddet faktisk meget belejligt, og jeg er positivt overrasket. Så hvis sygdom kommer til at herske i hjemmet, jeg ligger underdrejet pga. PhD'en, Sømanden skal ud at sejle i længere tid, vil vi klart overveje at klikke forbi osuma.dk og hygge med D i stedet for at tilbringe ulvetimen med at stå i kø i supermarkedet. 

P.S. Her kan du læse om, hvordan du kan vinde et års forbrug af dagligvarer med osuma.dk

I samarbejde med osuma.dk
Læs evt. min reklamepolitik her.

2 kommentarer:

 1. Her bliver der handlet stort ind en gang om ugen. Vi laver madplan og laver gerne portioner så store at der er til to dage eller fryseren.
  Hver søndag holder vi store badedag hvor ungerne virkelig bliver skubbet bag ørerne, får klippet negle og den slags, synes ikke vi har tiden til at gøre det (så det også er hyggeligt) i hverdagene. Vi spiser kl. 17.30, finder tøj frem om aftenen og prøver at få vasket lidt tøj hver dag så det ikke hober sig op...
  Pt bor vi i byggerod og en smugle kaos, så det er virket der er styr på det der nu kan være styr på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode fif! Lyder hyggeligt med store badedag :)

   Slet