16 april 2013

Klar parat vuggestuestart! med Oiidesign

Så er det i dag, D starter i vuggestue! Klicheerne står i kø, men hvor blev tiden pludselig af? Den lille skid, der først lige er kommet op i en str. 74, skal fra i dag gå på Guldsmede-stuen ude i forstaden, og det er ikke længere Sømanden eller mig, der skal putte ham til hans lure. Men han er jo bare en "lille" prut på 9 kg.! 

Aj, jeg er sikker på, at det nok skal gå. Han får en fest, får brændt noget energi af, og lærer garanteret en hel masse tricks af de store børn, både nye "kunster" og sikkert også nogle unoder...

I indlægget "Klar parat vuggestuestart!" skrev jeg om nogle af de ting, jeg forestiller mig, ville være gode at have, når vuggestuekarrieren skal indledes. Hvad har sådan en purk brug for, og hvad kan vi godt vente lidt med at købe? I den forbindelse har jeg skrevet rundt til nogle skønne webshops og spurgt, hvilke ting de mener er gode at have til en aktiv dag i vuggestuen med legeplads, tumleleg og kasten med afgnasket banan.

De første i serien er den svenske shop Oiidesign (der for øvrigt har fri fragt og retur, gode ting i min bog), der fokuserer på godt tøj til legepladsen og lækker denim og basistøj til indendørs tumlerier.


Langærmet T-shirts fra MarMarJeans - I Dig Denim / Basistøj fra Gray Label 
Regntøj -  Petit Bateau og Mini a tureForårshue - Mini Rodini - Basic Beanie 
Sneakers - Feiyue ShoesGummistøvler - TretornOg Sømanden kommer lige med en indskudt bemærkning om, at Tretorns gummistøvler er umulige at slide op!Kom gerne med tilføjelser, rettelser, kommentarer. Vuggestuelivet er virkelig fagre nye verden for os.

2 kommentarer: