11 juli 2013

Hygge hos Kähler Coffee Station

I dag havde jeg fornøjelsen af at møde Anne fra bloggen Krittewitt, og hun er virkelig lige så sød, som hun fremstår på bloggen (og lille A? Argh men altså for en lækker lille dreng!). Og da Kähler tilbød at give is og kaffe, samlede vi en lille flok bloggere og kaprede Kähler Coffee Station

Har I været på Kähler Coffee Station? Den ligger i MP Bruunsgade i Aarhus, og hvis I ikke har været der, bør I gøre jer selv den tjeneste at kigge forbi til en kop kaffe, en frozen yoghurt eller en skål grød til en hurtig frokost. Lille A og hans søde mor Anne fra Krittewitt.

Der instagrammes! Ida fra Taburetten og Lou fra Golden Ghetto.Blogger tager billede af blogger, der tager billede af blogger :)
Her Anna og Maria fra Colourfull-ink.

 Barista Anders havde gang i kaffeshowet. Avanceret og meget, meget lækker kaffe.

Frozen yoghurt med jordbær, havreknas og macaron.

Lille A gik på omgang - her hos Mette.


6 kommentarer:

 1. Aii hvor ser det hyggeligt ud! I er hamrende gode til at hygge i jylland <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget af det, vi er bedst til :)

   Slet
 2. Det ser super hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også. Og det sted kan virkelig anbefales.

   Slet
 3. Det var bare så hyggeligt at møde dig og de andre Marina. Håber sådan det kan gøres igen til august!!! :) Ved du forresten noget om hvornår??

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde. Er glad for, at du havde "mod på" at møde en hel håndfuld ukendte piger. Også mig! Jeg er i Kbh. det meste af uge 32, men vi kan jo lige snakkes ved...

   Slet