15 juli 2013

Maden til lille D's fødselsdag - og lidt panik


Til enhver god fest hører mad - og nok af det. Og til en fødseldagsfest hører naturligvis lagkage. Så det skulle vi naturligvis have til lille D's fødselsdag i lørdags. Lagkagebundene er fra Anne au Chocolats lækre opskrift, og den er næsten ved "husopskriften", når der skal laves lagkage. Alt i én skål, rør rundt og så i en springform og bages.
Hverken Sømanden eller jeg er fanatiske, hvad angår sukker, men vi synes alligevel, at D skulle have en mere børnevenlig udgave. Efter Lous forslag blev lagkagebundene lavet af toastbrød. Og D var meget tilfreds :)

Men det kan bare hurtigt blive til en hel masse handlen ind. Og det skal gerne gøres i ikke al for lang tid i forvejen, for at mælkeprodukterne og specielt frugten er friske og indbydende. Så da vi blev tilbudt at teste irma.dk's webshop, var vi ikke sene til at takke ja med tanke på at vi kunne reducere den stress, der unægteligt er forbundet med fødselsdagsfejringer og mange gæster (i hvert fald for en mor), og bare i ro og mag sidde og finde ud af, hvad der skulle på tapasbordet sidst på eftermiddagen. 

Nu er der desværre ikke længere en irma i Aarhus, så leveringstiden her i Aarhus er mellem 00 og 07, hvilket egentlig ikke er så slemt, når man har en carport, varerne kan stilles i. Og så kommer det med panikken - varerne var der ikke! 

Ikke kl. 06 da vi blev vækket af D. Og ikke kl. 07 da de skulle have været der. Aj, jeg kunne lige forudse, at vi skulle panikhandle i den fesne fakta herude i forstaden. Men efter et opkald til kundeservice og derefter et opkald fra en chauffør, der kunne fortælle, at han ikke kunne finde vores hus, kunne den paniksvedende mor beroliges med, at vi HELDIGVIS ville få vores varer inden for en lille time. Panik afblæst! :) Varerne fra irma.dk var virkelig lækre, og udvalget er rigtig stort. Og så er der faktisk overraskende mange onlinetilbud. At handle på irma.dk gjorde helt klart D's fødselsdag en del nemmere, når vi ikke skulle bruge flere timer på at handle men kunne koncentrere os om at pynte op og pakke gaver ud. Så tak til irma.dk for muligheden for at prøve shoppen.


I samarbejde med irma.dk
Læs evt. min reklamepolitik her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar