08 februar 2013

Giveaway: iPhone cover fra caseapp


Yeah, bloggens første giveaway! 

Jeg har været så heldigt at få lov til at udlodde et iPhone cover fra caseapp, der også lavede mit cover med billedet af Sømanden, D og jeg fra D's barnedåb.

caseapp kan I uploade et eller flere billeder, redigere dem, tilføje tekst og lignende og få et 100 % customized iPhone cover. Jeg fik mit for en måneds tid siden (og har ikke været sød ved det!), og der er ikke en ridse at se!

For at deltage skal I blot lægge en kommentar til indlægget, hvor I skriver, hvordan I vil lave jeres cover, hvis I vinder. Men hvis I vil følge mig på Bloglovin', vil jeg blive rigtig glad, og hvis I liker caseapp på Facebook, er der fuld skrald på god karma.

Jeg trækker en vinder søndag d. 17. februar.

Vinderen er udtrukket og bliver afsløret mandag d. 18. februar.

10 kommentarer:

 1. Fedt! Jeg deltager :) Følger dig på Bloglovin :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil blive utrolig glad for at vinde et cover... så behøver jeg nemlig ikke åben min Iphone for at se et billede mit barnebarn.......lille D; men blot vende telefonen :-)))

  Lille D's mormor ;-)

  SvarSlet
 3. uha, jeg deltager gerne :D
  Hvis det kan friste, så har jeg også en giveaway kørende i samarbejde med Miinto: http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/02/m-i-i-n-t-o-g-i-v-e-a-w-a-y.html :-)

  Knus fra Amy <3

  SvarSlet
 4. Hov hov mormor ....så må der være to vindere for farmor er også med ...

  SvarSlet
 5. Hej Marina. Jeg vil også deltage i din lille konkurrence. Jeg vil gerne lave et case med et smukt sommerbillede fra en kanotur i Sverige i sommer. Så kan jeg tænke på sommer og natur hver gang, jeg ser min mobil (i stedet for at se ud på det grå vejr og asfalt).

  Mia :)

  SvarSlet
 6. Uhh jeg vil blive vildt glad for at vinde sådan et cover til min iphone og det skal selvfølgelig være med min dejlige søn :0)

  SvarSlet
 7. Jeg har de seneste dage smidt telefonen på gulvet 4 gange (!) suk!! Så tiden er vist inde til at investere i et cover. Medmindre jeg er heldig og vinder et her :D
  Hvis jeg vinder et, så ville jeg tage nogle fine billeder af min skinke og lave en mini collage der kunne pryde bagsiden af min telefon.
  God weekend. KH Ida

  SvarSlet
 8. jeg er da også med! Billeder af børnene, selvfølgelig ;)

  SvarSlet
 9. Uhh også mig :) Jeg vil gerne have et med masser af ferie billeder!

  SvarSlet
 10. Uhh, det er farligt at have travlt med livet uden for blog-verdenen. Jeg var i hvert fald lige ved at gå glip af denne giveaway, hvilket absolut ikke ville være godt, så jeg håber lige, jeg kan nå det :)
  Jeg har ikke en iPhone, men har en veninde, som jeg er overbevist om, ville blive glad for et cover med et billede af Lady Gaga og citatet "They can't scare me, if I scare them first." :)

  SvarSlet