27 februar 2013

Om yes-dage og smukke ting

Nogle dage er øv-dage, andre er blah-dage, og så er der yes-dage. I dag var så den helt særlige kombination af blah og yes. Mens varmen fra dynerne og min søde mand i morges gjorde det ualmindelig svært for mig at stå op og komme ud i kulden (-2 grader, forår tak!), endte jeg faktisk med at have en dag på kontoret, som jeg er svært tilfreds med. 

Med en deadline, der hedder 31. januar 2017 (der manglede vist lige et årstal), på ét projekt kan det godt være lidt svært at føle, at man har været rigtig produktiv, men i dag blev der tænkt store tanker og skrevet kloge ting (synes jeg da selv :)) ned, så jeg føler mig faktisk temmelig godt rustet til et lidt angstprovokerende statusmøde med min hovedvejleder i morgen.

Og med sådan en dag in mente var det ekstra godt at komme hjem og pakke min farvel-barsel-og-hej-til-arbejdslivet-gave til mig selv op, som jeg købte i går, da jeg lige havde en time for mig selv nede i byen, inden Sømanden og jeg skulle på en lille tirsdagsdate.


Jeg kunne simpelthen ikke stå for Carrés fine Tattoo-serie, så jeg måtte ned og købe en lille treat til mig selv. Ved større "milepæle" i mit liv har jeg ofte købt  (eller fået) et smykke, og denne fine og spinkle ring vil fra nu af minde mig om, da jeg startede på min Ph.D.-uddannelse - og blev "rigtig" voksen.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og den fortjener du bare så meget :0)

  SvarSlet
 2. Suk. Hvor er den bare smuk! Og som Mette skriver - virkelig fortjent :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Er også virkelig glad for den.

   Slet
 3. Svar
  1. Tak for det. Carré laver så utrolig mange fine ting.

   Slet
 4. Den er simpelthen også bare så flot - tillykke med den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Love at first sight :)

   Slet