01 juli 2013

Giveaway x illux.dk



De fine folk hos Illux.dk, der gav D en flok husdyr i gave, vil også forkæle en af jer med et gavekort på 250 kr. til shoppen. Lækkert, ikke? Illux.dk har et stort og skønt udvalg af wallstickers til både børneværelset og resten af hjemmets rum. Ovenover har jeg vist nogle af mine favoritter. Jeg drømmer lidt om at få et par mælkebøtter i vores entre.

Og hvad skal du så gøre for at være med? Fortæl hvor i dit hjem, du gerne vil hænge en ny wallsticker fra illux.dk.

Som altid vil jeg ikke stille krav om, at bloggen skal følges det ene eller det andet sted (for det synes jeg nemlig selv er lidt fesent), men hvis I vil følge mig på bloglovin' eller like bloggens nye facebook-side, bliver jeg glad, og I får lidt ekstra god karma.

Konkurrencen slutter onsdag den 10. juli 2013 til midnat, og en vinder offentliggøres kort efter.

20 kommentarer:

  1. Sad så sent som i går og kiggede på deres hjemmeside. De skal op på lille-pigens 'nye' værelse, som hun skal have i fødselsdagsgave :-)

    SvarSlet
  2. Jeg følger og liker :-)
    Og jeg ville hænge noget fint op på min lille søns værelse :-)

    SvarSlet
  3. Den skal nok op i soveværelset, hvis ikke trunten er så heldig at få en mere til sit værelse, hun har en som er ret stor og fylder halvdelen af den ene væg ;-)

    SvarSlet
  4. Min datter ønsker sig et dødningehoved på sin væg, så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, må det blive en speciallavet wallsticker:-)

    Kh. Mette (mette.suberling@gmail.com)

    SvarSlet
  5. Så fine! Jeg ville købe dyr for pengene og sætte dem op på Molly My's værelse, hun vil elske dem, vov vov, muuuu, øf øf er nemlig bare blandt nogle af hendes favorit ord for tiden <3

    SvarSlet
  6. Jeg ville gerne finde noget fint til vores soveværelse:-)

    SvarSlet
  7. Uh, jeg tror jeg ville finde noget til vores køkken - vi skal nemlig restaurere det her i sommerferien, så kunne være fint med lidt nyt til væggene:)

    SvarSlet
  8. Uhh jeg vil gerne have et flot verdenskort over min sofa :)

    SvarSlet
  9. Jeg mangler også noget smukt til soveværelset!

    Jeg er med

    // Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

    SvarSlet
  10. Mywish til stuen :-)

    SvarSlet
  11. Altså jeg kan ikke beslutte mig, men tror at jeg ville gå efter Spice Towers til køkkenet eller Welcome til vores nye bryggers.

    SvarSlet
  12. Hvor fint! Jeg ville vælge "skøre dyr" til min søns værelse :)

    Jeg liker på FB :)

    SvarSlet
  13. Min datter skal snart have lavet nyt værelse. Baby tingene skal ud. Nogle fine wallstickers ville helt sikkert kunne bruges :-)

    Mvh linda.

    SvarSlet
  14. Det skal være i stuen når den er blevet renoveret og er flot og ny

    SvarSlet
  15. Det skal være en mistroisk flodhest på det hvide skab i gangen. Så kan den holde øje med os, når vi glemmer at stille skoene på måtten.
    vh
    Liv

    SvarSlet
  16. Marianne Cordsen10. juli 2013 kl. 12.50

    Mangler virkelig noget på væggen i soveværelset.

    marianne@cordsen.net

    SvarSlet
  17. Uh, det er svært. Herhjemme er deregulere godt op med billeder, plakater og lidt wallsticker. Men i soveværelset måtte zebraen da gerne flytte ind :)

    SvarSlet
  18. Der er lidt for mange hvide væge i det nye hjem, men særligt køkkenet kunnet trænge til lidt ekstra ”liv”.

    - Betina

    SvarSlet
  19. Vores tøjskabe på værelserne er kedelige hvide, så de trænger helt sikkert til at blive piftet op af et wallsticker:)

    SvarSlet
  20. Uhh, denne fine konkurrence var da lige ved at gå min (rejse)næse forbi! Jeg kunne godt bruge en lækker wallsticker i min mini-entre.. Og jeg følger dig overalt Marina ;)

    SvarSlet