18 december 2012

Copenhagen shopping
Til D købte vi (endnu) en lille julegave i form af koppen fra Design Letters, som jeg skrev om her, en "målepind" med plads til at indsætte billeder (ikke så nem at tage billeder af, så den må I forestille jer), samt de fineste Mumi-pixibøger, jeg viste her. Faktisk købte jeg ikke bøgerne i Karusella, men i Børnenes Boghandel (tror jeg, den hedder) hvor de kostede 25 kr. for tre stk. i stedet for en enkelt for 15 kr. - jyden var glad :)

Jeg har sjældent været på ferie, hvor det har været så koldt, at jeg har måttet kapitulere og købe mere varmt tøj. Derfor fandt jeg vej ind i H&M, hvorfra et skønt og blødt leotørklæde og et par knæstrømper måtte med mig ud. Knæstrømperne virker totalt "mormor", men jeg siger jer, at de var guld værd i kulden! Ofte synes jeg, at det er lige overkill at tage strømpebukser på inden under bukserne, men disse bløde strømper er vejen frem fra nu af. Og så var der lige et par nye bukser, der røg samme vej - hovsa. Og endnu mere hov til lidt creme fra Clinique. Min creme fra Vichy kunne simpelthen ikke følge med i kulden, så det var jo et nødvendighedskøb :)


Og tadaaa.... jeg fandt Mumi-kruset i Karusella, og selvfølgelig købte jeg det! Det er skønt og allerede blevet brugt flittigt. Jeg forudser et langt og lykkeligt liv på mit kontor.

2 kommentarer:

  1. Det er virkelig min yndlingscreme den der fra Clinique, den er suveræn!

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt bestemt! Har også tidligere brugt Clinique, og nu hvor det er så koldt, må man bare ty til noget, man ved virker!

      Slet