17 december 2012

Moleskine kalender 2013


Jeg har i flere år haft en Filofax kalender, som jeg hvert år har købt nye kalenderblade til. Nu begynder jeg at få flere og flere planer for 2013, så jeg kan efterhånden ikke undvære en 2013-kalender. Men den nærige jyde kom op i mig, da jeg skulle betale 170 ,- for en lille håndfuld papir. Heldigvis spottede jeg, at Moleskine også laver kalendre, og endda med Le Petit Prince, Peanuts og Starwars. Prisen er den sammen, men de er da uendelig finere! Nu er spørgsmålet bare, hvilken jeg skal vælge...

Jeg fandt kalendrene i Bog & Idé, men de er billigere på Moleskines egen hjemmeside her (og hvis man skriver sig op til nyhedsbrevet, får man fri fragt).

4 kommentarer:

 1. Minder mig om at jeg hellere må få købt kalender. Synes der er flere og flere ting der presser sig på (hvem sagde barsel er afslapning ;) ).
  Min favorit er moleskine, men var for sent ude sidste år.
  Godt tip med nyhedsbrev :)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede heller ikke, at jeg ville få brugt min kalender under min barsel, men den er da nærmest vigtigere end nogensinde - hvem sagde ammehjerne? :)

   Slet
 2. De er fine, men tror desværre ikke jeg ville få dem brugt, bruger Iphone-kalenderen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville også klart være smartest, men fungerer ikke uden papirkalender - nogle ting skal jeg have "gennem hånden" for at huske dem, og så kan det jo lige så godt være lidt pænt :)

   Slet