27 december 2012

Julemathed og boganbefaling

Så kom vi over julen 2012. Håber I alle har haft en dejlig jul med folk, I holder af, dejlig mad og gode gaver. Vi havde i hvert fald en skøn jul, og selvom vi havde et fem dagesmaraton med familietamtam, klarede D det super. Men i dag betaler han så også prisen - indtil videre har han sovet fire timer!

Mens der stadig er ro, vil jeg lige komme med en lille boganbefaling. En af D's faddere var forbi den 23. med en gave til D ('s forældre) - nemlig bogen Babymad, som foruden utrolig fine billeder indeholder lækre opskrifter først til grød og mos og derefter mere "voksenvenlige" opskrifter. Det er altså ikke en bog, der bliver "for gammel", når børnene bliver store nok til rugbrødsmadder.

Her til formiddag tog vi så bogen i brug for første gang. Efter vores ferie i København tidligere på måneden kunne vi ikke længere holde D fra grød. Han var vist mere end parat til rigtig mad. Dog har hans mave ikke været af samme overbevisning, så vi håber, at lidt svesketopping på grøden kan hjælpe.

7 kommentarer:

 1. Den ser god ud, den bog - og noget mere motiverende end den grå rædsel fra sundhedsstyrelsen, som gør, at man mister modet på mosen, før man overhovedet er kommet i gang...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er der ikke meget sjov i. Og Meyers mad til de mindste (som vi også har) kan først rigtig bruges, når de små ikke længere ammes.

   Slet
 2. Jeg skal da lige have købt lidt svesker i morgen, så jeg også kan få lavet lidt sveske-topping til lille Agnes :) Og måske vi også lige skal have sådan en bog...

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Lille Agnes... Det der grød er noget helt andet en mælk. Vi er i hvert fald super glade for den!

   Håber I havde en god første jul.

   Slet
 3. Arh altid godt med inspiration. Uma har været på grøden i et stykke tid, men vi kan ikke komme videre fra den helt linde grød. Måske er det smagen, vi skal arbejde med for hun kløjser i det selv med de mindste klumper. Håber det går godt med Daniel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne være, at det var det...
   Han klarede alt jueståhejet super, men tog så også lige en lur på fire timer i går :) Håber I havde en dejlig jul I fire...

   Slet
 4. Aww hvor ser det hyggeligt ud. Han er dejlig!

  SvarSlet