26 februar 2013

Insta love

Lidt blandede billeder fra de sidste par uger...



1. D i udsalgskøb fra Hollys - ÆLSKER at dimse med små bøtter / 2. Søndagsarbejde i sofaen med D's dyne / 3. Der dissekeres broccoli og gulerødder / 4. Små fake Oreos i yndlings Mumi-skål, som var adventsgave fra Sømanden / 5. To tænder på vej (tror vi!), så rimelig pylleret dreng i øjeblikket / 6. Udsalgskøb fra Itsus / 7. På tur til tanken efter Eurowoman / 8. Kähler lyshuse - bryllupsgave fra verdens bedste mødregruppe /9. Vi starter morgenerne tidligt - heldigvis i god humør!



Instagram @marinabitsch

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak for det, Anne. Synes instagram er så hyggelig.

      Slet
  2. Sikke en charmetrold, ham D!

    Er ny fast læser af din blog, glæder mig til at følge dig.

    God aften.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, der er mange smil i ham :)

      Tak! Ih, dejligt at høre... Også rigtig god aften til dig.

      Slet
  3. Skønne billeder. Er bare blevet SÅ hooked på instagram, det er lækkert med alle de små updates. Lige noget helt andet..... er du glad for bæreselen fra Stokke? KH Ida

    SvarSlet
    Svar
    1. Også mig. Virkelig hyggeligt med små glimt fra andres hverdag.

      Ja, det er jeg. Rigtig meget. Den er super at indstille, så D ikke føles så tung igen - og det går også relativt hurtigt, når min kæreste og jeg skiftes til at bruge den. Nu har D nået en størrelse, hvor han kan sidde fremadvendt, og det er han virkelig med på, men vi var specielt glade for den, da han var helt lille, for der kunne vi altid få ham til at falde til ro og oftest lige sove en lur, når barnevognen ikke kunne bruges. Nå, det blev en længere smøre, men vi er i hvert fald glade for den :)

      Kh. Marina

      Slet