26 juni 2013

Ballademager!

Heldragt Soft Gallery / Strømper Hollys

Er simpelthen nødt til at reposte det her billede, for det siger simpelthen så meget om, hvordan lille D er i øjeblikket. Fuld af ballade!

Og hvad gør man lige, når han stirrer på os, og efter vi har sagt NEJ! Ikke på gulvet, maden skal ind i munden!, frydefuldt kaster maden på gulvet? Eller når han skraber DUPLO-klodserne mod ovnens glasfront, fordi det giver sådan en sjov lyd? 

Det er svært at opdrage på en dreng, der ikke engang er fyldt et år, men vogt dig, lille dreng, vi ved godt, at du udmærket er klar over, hvornår du burde i skuret og snitte en træmand!

6 kommentarer:

 1. Hvor er han sød ;)

  Deltag gerne i min giveaway om en Essie neglelak: http://www.karina-blog.dk/giveaway/

  SvarSlet
 2. Åh det er da befriende at høre det ikke kun er min unge der kan være ... lad os kalde det en udfordring ;) /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. En udfordring... det er pænt sagt ;)

   Slet
 3. Er vild med hans udtryk, fuld af liv og spillopper :-) Man, who ever they are!, siger at små børn ikke gør ting med overlæg. Det eeerrrr løgn! De ved udemærket hvad de må og ikke må et lang stykke hen af vejen, og nogle gange er det også svært at holde masken, når de nu egentlig er meget søde og sjove :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så meget løgn! Må være nogen, der ikke selv har børn :) Og ja, det kan være så svært at holde masken, og når de nu er så skønne, bliver de også tilgivet temmelig hurtigt.

   Slet