12 maj 2013

Første Mors dag


I dag var min første Mors dag, og jeg glæder mig til de næste mange års markeringer af anden søndag i maj. Fik nogle utrolig fine gaver af lille D (og hans far - D får ikke så mange lommepenge endnu :)), som jeg viser en af dagene.

Håber, at I, der også er mødre, har haft en dejlig dag med måske et ekstra kys til morgenmaden eller en lille kærlighedserklæring fra børnene.

Billedet (fra instagram) er fra Feminas Kvindeløb i Mindeparken i Århus i dag. Suttesnoren var ikke lige kommet med i tasken, så D fik allernådigst lov at låne Sømandens nøglesnor :)

P.S. Julia har her skrevet et rigtig godt indlæg om Mors dag og om "opfinderen" af dagen, der til sidst faktisk helst så den afskaffet.

4 kommentarer:

 1. Ja der er jo nogen som kan med det dersens Mors dag, Kenneth måtte forsøge sig med "Du får en gave i morgen" (læs - Jeg har glemt alt om at det var idag)
  Bedre held næste år ;)

  Kram Charlotte og Malan

  SvarSlet
  Svar
  1. Sagde for et stykke tid siden, at nu kommer Mors dag før Fars dag, så han lægger standarden :) Tsk tsk tsk, Kenneth! Håber det går godt med jer alle tre. Glæder mig til at se billeder fra barnedåben...

   Slet
 2. Nåårh, hvor ser han helt fantastisk CUTE ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Totalt lykkelig over at se så mange mennesker i Mindeparken! :)

   Slet