02 maj 2013

Scherfig x Katvig


Hvis I nu ikke havde set Scherfigs karakteristiske signatur nederst på billedet, kunne I så ikke have genkendt hans junglemotiv på trøjen? Det kunne jeg i hvert fald med det samme, da Babyfrydfacebook postede ovenstående billede.

Katvig har indgået et samarbejde med Scherfig-familien om at lave to årlige kollektioner med Hans Scherfigs junglemotiver. Den første kollektion kommer til oktober og vil bestå af økologiske og miljøcertificerede bluser, bukser, kjoler og bodystockings i størrelserne 56-116 og sengetøj i baby-, junior- og voksenstørrelse.

Vigga Svensson, der er grundlægger af Katvig og designer siger selv om samarbejdet: “Hans Scherfigs motiver fra junglen vidnede om en stor kærlighed til naturen og til det op-rindelige. Den kærlighed deler Katvig, der i mange år har pioneret bæredygtige løsninger på det skandinaviske marked. Katvig er drevet af et ønske om at tøj aldrig må have unødige omkostninger for naturen, miljøet, dem der producerer det eller dem der har det på. Derfor er materialerne økologiske, fabrikkerne er kontrollerede og certificerede, og alle produkter er uden nogen form for skadelig kemi. Selv plastikken den bliver pakket i er nedbrydelig og forsvinder af sig selv få år efter den er blevet lavet.”

Jeg glæder mig i hvert fald til at se mere!

1 kommentar:

  1. Jeg er stor tilhænger af Katvig mærket. Det er bare så flot og i virkelig god kvalitet :-)
    Virkelig spændende med dette Scherfigs-samarbejde..

    SvarSlet