31 maj 2013

Tillykkeeeee

... til molo, der kan fejre 10-års jubilæum! I anledning af jubilæet - fødselsdagen om man vil - har molo genoptrykt tre af de mest populære prints: modelflyene, kaninerne og dalmatinerne. Kaninerne kan jeg huske, at jeg har set før, de andre prints er nok fra før, at jeg overhovedet overvejede at få børn.

Foruden genoptrykket af de gamle prints, har molo lavet en særlig jubilæumskollektion med fortolkninger af den klassiske stjerne.

Er det noget, I kan lide? Jeg er selv ret pjattet med morgenkåben og den quiltede vest.Jubilæumskollektionen er i butikkerne nu, og jeg ved, at Babyfryd har et stort udvalg.

2 kommentarer:

  1. Uh ja vest og morgenkåbe er fine :)Min ældste havde faktisk en body med flyverprintet, da han var lille. Nu er han så stor, at vi ikke bruger det fuldmønstrede tøj mere... Men derfor synes jeg også det er skønt, at de laver ting som den vest, du viser.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er som om, at en vis alder er "grænsen" for de store prints, men synes også, at de gør det rigtig godt med juniortøjet, og specielt vesten :)

      Slet