04 april 2013

Crocs = clogs?

En af mine yndlingsaversioner er hvide tennissokker i badesandaler. Jeg kan ikke have det! En anden er clogs. De der plastiksko med hælkap og en myriade af lufthuller. Bevares, de er sikkert mægtig behagelige, men også tæskegrimme! 

Derfor skulle jeg lige kigge to gange, da jeg modtog en invitation til åbningen af Crocs nye forretning på Fisketorvet i København i dag. For der er åbenbart mere til Crocs end plastiksandaler med lufthuller, og det er da værd at fortælle videre. Desværre kan jeg ikke selv være med til åbningen (flittig Ph.D.-studerende?), men jeg havde rigtig gerne ageret som jeres udsendte reporter :)

Crocs skriver selv, at SS13-kollektionen er fyldt med det lette og unikke croslite materiale, der sørger for, at hver sko er bløde, behagelige og ikke mindst lette. Kollektionen er blevet krydret mere sjove detaljer, prints og glitter (nok mest til pigerne :)) - uden at gå på kompromis med Crocs ergonomiske fordele.


Kunne I finde på at putte jeres børn i Crocs? Jeg synes selv, at de små blå sneaks (løb-stærkt-sko kaldte vi dem, da jeg var barn) er über seje, og et par bløde og lette gummistøvler kunne være ret praktiske til vuggestuen.

6 kommentarer:

 1. Ja, hvorfor ikke? Min datter ligner i forvejen ikke en, der er sprunget direkte ud af Cover Kids... De der gummistøvler har lige fået ret gode anmeldelser i Søndagsavisen (mener jeg det var), og de er jo dejligt lette i materialet. Men damn, det er altså nogle ustyrligt grimme farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Med Cover Kids kommer vi vist heller ikke tættere på en glansbilledvirkelighed :)
   Ja, læste det godt. Tænker også, at de der håndtag gør dem en hel del nemmere at få på for små vil-selv!-hænder. Og farverne? Tja, børnene bliver da ikke væk :)

   Slet
 2. Jeg er så positivt overrasket over kollektionen og jeg synes bestemt ikke farverne er grimme. Der er mange douche og nedtonede farver i blandt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes godt, at der må være lidt knald på farverne til børns fodtøj. Tror jeg i hvert fald, at jeg selv ville vælge, hvis jeg var barn :) Men jeg er også meget overrasket over Crocs! Skal du af sted i eftermiddag?

   Slet
 3. Ha ha, ja tankerne ledes hen på Clogs, når man hører eller læser ordet Crocs. Men jeg synes faktisk, at der er op til flere fine sko i den nye kollektion, som jeg skal gramse lidt på senere til det event, du skriver om;) Så må vi se, hvad jeg synes , når jeg har set, rørt og prøvet IRL ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Og aj, hvor er jeg (igen) træt af ikke at bo i København. Så kunne jeg også have hilst på flere af jer bloggere i eftermiddag :) Er spændt på at se, hvilket par du vælger til lille Frøken M.

   Slet