09 april 2013

Om at råbe røv

I torsdags råbte jeg røv (det gjorde jeg faktisk også i fredags, men på en anden måde). At råbe røv betyder for mig at sige "nu kan det også være lige meget". Det er ikke fordi, at råbe røv betyder at give op, selvom det er at indse, at noget har vundet over mig, typisk rastløsheden eller den manglende koncentration. Når jeg råber røv, erkender jeg eksempelvis, at jeg ikke får lavet mere fornuftigt den dag, og så kan jeg lige så godt tage hjem i stedet for at sidde og stirre ind i skærmen og vente på, at den guddommelige inspiration rammer mig. 

Og i torsdags råbte jeg altså røv. Min kalender ramlede, og hvor jeg før følte, at jeg manglede et par timer i døgnet, mangler jeg nu et par dage i ugen. Deterenfase deterenfase deterenfase! Og så tog jeg ned i byen og købte lidt lækkert til mig selv og lille D.


Bukser og bluse fra H&M Concious Collection / Basis fra H&M / HAY Kaleido fad fra Decorate / Bøger til D fra Vangsgaards i AarhusOg så er det vist kun en ægte nørd, der kan påpege, at det da er mærkeligt, at man vælger et billede af et dansk hjemmeværnsfartøj men et udenlandsk krigsskib :)

6 kommentarer:

 1. Det hjælper nogen gange bare at råbe røv, og når man tillader sig at gøre det, så er det som det bare går lidt bedre dagen efter :) Den stribede bluse er den fra H&M's basis linje? Den er SÅ fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Og så er det med ikke at have dårlig samvittighed, når man så går hjem før tid.

   Ja, det er den. Købte den i Clemensborg. Vildt skøn at have på.

   Slet
 2. Ja i havde godt nok nogle hårde dage, tænkte godt nok meget på jer i fredags. Øv øv, men så er det heldigvis optur med en god shoppingtur. Nogle rigtig fine ting du fik købt. Jeg var også i HM torsdag og købte magen til bluse, altså den med striberne. Fik også købt nogle leopard bukser, men da jeg kom hjem og fik dem prøvet, sad de bare ikke særlig godt :0/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige den dag havde jeg god shoppekarma :) Træls med de bukser! Kunne ellers sagtens forestille mig dig med leobukser.

   Slet
 3. Ih nogle lækre ting, jeg kunne godt bruge en shoppetur eller to. Orker det bare ikke med barnevognen, så det må være en gang når der lige er en barnepige og mor har frie hænder ;)
  Håber der kommer mere luft i kalenderen nu, og at jeres flytning går smertefrit! TAK for sidst. KH Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, man er lidt besværet, når man har barnevogn med, men så er det jo godt, at der er noget, der hedder netshopping :)

   Og selv tak! Skønt at møde dig og Maria, nu jeg har fulgte med i jeres liv.

   Slet