03 april 2013

Mini Rodini UV-suit

Jeg er fuldstændig vild med det her lille UV-suit fra Mini Rodini - den må og skal lille D have! Med en mor, der har en dybtfølt forkærlighed for maritime detaljer, og en far i Søværnet kan der vist ikke være megen tvivl om, at min dreng skal løbe (eller stavre) sommeren i møde i denne lille smuksak.


I dag er det vist ikke til diskussion, at UV-suits er en rigtig god idé at anskaffe til de små, da beskyttelsen, de yder, er noget højere end den, de fleste solcreme kan tilbyde (for man smører jo aldrig nok på!). Dette suit har en beskyttelse på faktor 50+ og blokerer UV-lys med 97,5-99 %. Men husk stadig godt med solcreme - det er svært at smøre for ofte og for meget på.

Og endnu en gang skal min imaginære datter ikke snydes :) Er denne lille rødhårede skønhed ikke bare bedårende i Mini Rodinis fine badedragt?


Alle billeder er lånt fra Mini Rodini. Både UV-suit og badedragt kan købes på Mini Rodinis egen hjemmeside. Her i Danmark kommer de på shoppen hos smaahjerter og Lille Figaro - bare lige de to steder, jeg ved af :)

4 kommentarer:

 1. Afsted med dig og KØB! Den er så så skøn den dragt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med lidt shoppeopbakning :)

   Slet
 2. Den er bare så fin. Jeg har også kigget på den, ja og så meget af det andet lækre fra Mini Rodini :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. For det er jo liiiidt svært at vælge fra Mini Rodini :)

   Slet