27 april 2013

Så er der hus!


6. april var jeg sur. Rigtig sur! For entreprenøren havde med en uges varsel udskudt overtagelsen af vores hus. Men sidste fredag var jeg rasende - og i en tilstand af chok. Og min søde, rolig sømand var det samme. For vi troede, at vi den dag skulle overtage vores hus, men der var simpelthen så mange fejl og mangler, at vi faktisk nægtede at overtage det.. Det har jeg faktisk aldrig hørt nogen gøre.

Men nu er der hus!! Vi overtog huset i torsdags, og i dag flytter vi ind. På instagram-billedet (@marinabitsch) kan I se vores køkken. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at skulle lave mad, bage boller og hygge ude i køkkenet med lille D og Sømanden. Og noget af det bedste er næsten, at D's vuggestue er i gåafstand...

8 kommentarer:

 1. Ej, det er også bare så dårligt altså.
  Dengang vi skulle overtage vores hus, blev overtagelsen også udskudt med 3 (!) uger, så vi måtte bo hos mine svigerforældre.. Ehem.. Hehe.. Det var noget af en prøvelse ;)
  Her var det dog pga noget vandskade, men hold kæft jeg blev sgu også ret gal :/

  Jeg glæder mig til at se mere af huset :)
  Held og lykke med indflytningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skulle faktisk have overtaget 1. april. Det blev udskudt til 12. april, som så blev udskudt og udskudt endnu en gang :(

   Tak for det - det gik heldigvis super godt.

   Slet
 2. Tillykke med huset. Det skal nok blive rigtig godt til trods for den lidt lunkne start:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det tror vi også. Vi glæder os helt vildt til at få haven leveret.

   Slet
 3. Tillykke Tillykke Tillykke!! Glæder mig også til at se mere af det skønne hjem! KH Ida

  SvarSlet
 4. Tillykke! Hvor ser det bare lækkert ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Vi troede, at vi havde nok skabsplads, men vi har åbenbart rimelig mange køkkenting, for de er allerede fyldte :)

   Slet