24 april 2013

MOLO badetøj og nye shades


Billedkilde: MOLO

Er det ikke bare nogle vildt skønne billeder? Får lyst til is, jordbær og en kold sodavand, når jeg ser molo's miljøbilleder fra dette års badetøjskollektion...

MOLO's badetøj og solbriller er i butikkerne nu, og jeg har lige lavet to collager med fine sager til hhv. drengene og pigerne. Dette år er MOLO's badetøjskollektion karakteriseret af MOLO's velkendte glæde ved digitale prints, stærke farver og stjerner, og både drenge- og pige-badetøjet har skønne neondetaljer. Alt MOLO's badetøj beskytter mod solen med faktor 50+, hvilket i min bog er enormt vigtigt. 

I år har MOLO udvidet deres solbrillekollektion med modellen Sun Pilot (den gule på drengecollagen), som jeg synes er super fed til de lidt større børn. Jeg er virkelig i tvivl om, hvilket badetøj lille D skal have i år. Mens han stadig bruger ble, synes jeg ikke, at der er behov for badebukser/-shorts, så det bliver højest sandsynligt et UV-suit. Men der er så mange fine, og jeg synes lizard-printet på molo's er super sejt! Og min imaginære datter havde jeg fluks købt flamingodragten til :)

Hvor gamle er jeres børn, og hvad gør I egentlig med badetøj til dem?

2 kommentarer:

  1. HA, jeg elsker din etikette 'min imaginære datter' .... :D Hvaaaa skal I snart have en mere ;) /Ida

    SvarSlet
    Svar
    1. Puh nej, sætter for meget pris på det søvn, knægten trods alt giver os ;)

      Slet