12 april 2013

Do buy: Sack n Seat

For efterhånden et godt stykke tid siden vandt jeg et gavekort til Mammashop ovre hos Birgitte, der har bloggen A Little Dream. Noget af gavekortet brugte jeg på en Sack n Seat, for nu hvor D får (næsten) det samme at spise som os, er det altså bare mest hyggeligt, at vi kan sidde sammen ved bordet. Hjemme har vi en Tripp Trapp-stol, men når vi er ude hos venner og familie, må D sidde på skødet af os. Ikke fikst med en baby, der har fået rimelig lange arme og gerne hapser både knive og vinglas.

En Sack n Seat (for hvad dælen er det lige, det er?) er en, synes jeg, utrolig smart afløsning for Handysitt'en. Sack n Seat'en er et stoleovertræk, der trækkes over stoleryggen og bruges som barnestol, hvor barnet har lært at sidde selv. Barnet sidder i en lille "pose" spændt fast under stolen, bagom stoleryggen samt over skuldrene. 


Nu har vi efterhånden afprøvet Sack n Seat'en en del gange og på forskellige typer stole, og vi vil klart anbefale den. Det er vores indtryk, at D sidder spændt godt fast, men at han stadig har sin bevægelsesfrihed. Han har ikke brokket sig over at sidde i den men bare hygget sig med at sidde sammen med os oppe ved bordet. En anden fordel ved stolen er, at den nærmest intet vejer og bare fylder det samme som en stofble, når den er foldet sammen i stofposen. Skulle jeg endelig sige noget negativt, skulle vi måske have ventet med at bruge den, til D var vokset et par centimeter, så selen bagom stoleryggen ikke var så tæt på hans armhuler. Og det var så det negative, jeg havde at sige :) 

Sack n Seat'en koster 229 kr. lige her hos Mammashop.

Hagesmækken, som D har på, er også fra Mammashop, og den er også blevet en ny yndling her i huset. Det er en "kombi-smæk", der kommer med tre bomuldsdele og en opsamlingsskuffe i blød plast. Hos os har den især været god, når vi har været på tur, for når man er færdig med brug, kan selve smækken foldes sammen og pakkes ned i skuffen, så man slipper for klamme krummer og små afgnaskede stykker frugt i pusletasken. Et klart hit hos os. Den koster 59 kr. og fås lige her.

Og hold øje med bloggen de næste dage. En heldig læser får nemlig mulighed for at vinde netop dette sæt fra Mammashop!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar