30 marts 2013

Banana pancakes

D er simpelthen begyndt at stå så tidligt op om morgenen. I dag 0605! Puh... Så må man gerne spise pandekager til morgenmad. Jamen, de var faktisk sunde!

Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift og ændrede lidt efter, hvad vi havde i køkkenet. 

Bananpandekager
2 bananer, 2 æg, 4 spsk. fuldkornsrismel (eller boghvedemel), 1 tsk. bagepulver, 3/4 dl mælk, ½-1 dl havregryn, ½ tsk. kardemomme

Bananerne moses, og resten af ingredienserne røres i. Pandekagerne sættes med en ske på en varm pande med smør eller andet fedtstof, og steges et par minutter på hver side.

Velbekomme! (ikke den mest fotogene ret, men de smagte skønt)D var også lige med i køkkenet :)


2 kommentarer:

  1. Mums de ser gode ud. Uma vågner også tidligt, mellem 5 og 6 og ofte tættere på 5 end 6. Ea var lige sådan som lille. Hun sover godt nu, men vågner også allerede kl.6. Nogle gange når man får mulighed for at sove længere, føler man næsten den er formiddag, hvis man står op kl. 8 ;). Godt I kan bruge morgener til noget fornuftigt og lækkert!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er godt nok vildt, så morgenfriske de små kan være! Men altså, vi kan jo bare indrette os efter det, hvis vi vil have otte timers søvn, men jeg synes godt nok, at det er svært at gå i seng før kl. 22.

      Slet