15 marts 2013

Der sker ting og sager...

Der sker ting og sager med bloggen i øjeblikket. Jeg er (indsæt selv jubel) gået sammen med to fantastiske bloggere og mødre - Lou fra Golden Ghetto og Stinne fra Hurlumhej & Krudtugler - om at lave nogle event for os bloggere bosat her på fastlandet. I er så søde, I sjællandske bloggere og virksomheder, der inviterer til ting og sager, men der er bare for langt for os at køre.

Så Lou, Stinne og jeg har sat nogle både i søen, for nu skal der ske noget. Vores samarbejde får base i Aarhus, for det er her, Lou og jeg bor. Vores første event bliver hjemme hos Stinne i Grindsted søndag den 7. april, hvor vi får besøg af en konsulent fra Norlie, som vil vise os en masse skønt børnetøj.

Norlie skriver selv på hjemmesidenNorlie er kvalitetsbørnetøj til de børn og forældre der ønsker klasse design og ekstraordinære gode kvaliteter til en overkommelig pris. Siden 2005 har Norlie etableret sig som et af de foretrukne mærker blandt de modeinteresserede kunder, som ønsker at klæde deres børn i noget enkelt og særligt.

Norlie værdsætter tidløst design der lever gennem flere sæsoner, og der er altid mere fokus på stil end mode. Vi tilstræber i hver kollektion, at få klassiske og traditionelle beklædningsdele tilført et moderne og nutidigt design. En stor passion for strik og udsøgte garnkvaliteter, er kendetegnene i alle Norlies kollektioner.

Neden for er nogle af mine favoritter.

Vil du være med? Så send en mail til mig på candmorblog@gmail.com eller til Stinne på fredeogfiesmor@gmail.com med dit navn, telefonnummer, blog og alder på dit barn/dine børn.

Og hvad skal vi så bruge dit barns alder til? Joh, der kommer goodiebags! Vi har allerede fået positivt svar fra blandt andre (!!) Holly's, Soft Gallery, ABC Leg og Kids-world. Det kan kun blive en god dag, og vi har plads til flere.

Så er vi booket helt op! Vi glæder os til at se jer alle!

14 kommentarer:

 1. Fedt, fedt, fedt!! - godt initiativ, der er bare liiiiidt langt til Grindsted uden bil ;) (!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellers kan du bare køre med Lou og jeg. Vi regner ikke med at skulle have ungerne med.

   Slet
 2. Hvor fedt :0) Jeg vil rigtig gerne med, også gerne kører med hvis det er muligt. Men ved i hvilket tidspunkt det bliver? Det bliver så fedt og nogle rigtig fantastiske mærker i har fået fingrene i :0) Sender dig lige en mail. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at du vil være med! Har også fået din mail... Kram og god weekend!

   Slet
 3. Hvor lyder det bare hyggeligt! Ærgeligt at der er så langt fra Sjælland...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Vi glæder os også.
   Ja, det kan godt være, at vi bor i et lille land, men der er desværre lidt for langt mellem København og Aarhus, til at vi bare lige kan tage en smuttur forbi :(

   Slet
 4. Ej hvor lyder det hyggeligt. Jeg kunne godt tænke mig at komme. Må lige tjekke datoen med manden:-) Anna/ colourfullink

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal tit lidt kalenderkoordinering til :)

   Slet
  2. Fik lige googlet mig frem til jeres blog - hvor er den fin!

   Slet
  3. Tusind tak. Det er ekstra hyggeligt at blogge når man er to:-) Så du kom til edition - kunne være hygligt hvis vi rendte ind i hinanden;-)

   Slet
 5. Hvor lyder det bare spændende, og hvor er det bare vildt fedt, at I sørger for, at der kommer til at ske noget herovre også :) Jeg kan desværre ikke komme med til Norlie event i Grindsted, men jeg glæder mig til at se, hvad I ellers finder på :) Jeg har selv tænkt på flere gange, at det kunne være, man skulle prøve at få sat nogle ting i gang i Århus og omegn, men jeg har aldrig fået gjort noget ved det desværre.

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj, det var da godt nok en skam! Håber vi ses en anden gang så...

   Slet
 6. Hov. Det gad jeg gerne! Har desværre band prøve hele dagen. Øv. Havde ellers også bil med plads til andre og det hele. Aj altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv, det var da en skam!
   Har lige læst dit sidste indlæg - piv, av og *** !

   Slet