05 marts 2013

Out lunchin'

Jeg skal til frokostmøde i dag - lyder meget corporate. Men det er nu bare møde med Ph.D.-gruppen på mit arbejde. Hele 37 Ph.D.-studerende er vi. Og da der et par hundrede meter mellem instituttets "yderpunkter", er det langt fra alle, jeg overhovedet har set før, så jeg kender måske en fjerdedel af navnene.

Tøjstilen på mit arbejde er meget afslappet. Meget afslappet. Men når der så er konferencer og lignende, går specielt mændene all in, og man kan blive helt forskrækket over pludselig at se Hawaii-skjorten (jep, der er en på mit arbejde, der går i Hawaii-skjorte året rundt) i jakkesæt. 

Og når nu stemningen er så afslappet, kunne jeg godt tænke mig at tage til møde i nedenstående i dag. GEEK-trøjen er da oplagt for en Ph.D.-studerende!

GEEK-trøje fra Fashion Union / Lee Vintage Rinse jeans / New Balance sneakers / Strømper fra Pieces

6 kommentarer:

 1. 37 Ph.D. studerende?! Hold da op det er mange. Hvor skriver du henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en ordentlig flok. Jeg skriver ved Juridisk Institut på Aarhus Universitet, som er en fusion mellem det "gamle" juridiske institut på AU og Erhvervsjuridisk Institut fra ASB/Handelshøjskolen.

   Slet
 2. Det er jo et super fedt outfit, er vild med, at det lyserøde på trøjen passer til det lyserøde på new balance skoene! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det ville også være virkelig fedt, hvis jeg havde de ting i skabet :)

   Slet
 3. Ej, det outfit gad jeg også virkelig godt have! Især strømperne faktisk :-p

  SvarSlet
  Svar
  1. De er heldigvis også dejligt opnåelige :)

   Slet