19 marts 2013

Krea vol. 1.02

De her billeder er efterhånden ved at være et stykke tid gamle, men det gør (desværre) ikke noget, da jeg simpelthen har fået strikket så lidt. Jeg har fået strikket nogle centimer og taget pinde fra til ryggen - lige nu strikker jeg forsiden af vesten. Heldigvis strikker jeg i str. 6-12 måneder, så der er håb for, at jeg når at bliver færdig, mens D stadig kan passe den :)


Her er til gengæld to, der er virkelig ferme med et par (eller flere) strikkepinde - Nina og Stinne.

Men når jeg nu ikke har Nina ellers Stinnes evner med et sæt strikkepinde, er det godt, at familien ikke er helt tabt på den kreative vogn. Siden sidst har min mor strikket denne utrolig bløde, fine og varme sømandsstrik til D og vesten nedenfor, der simpelthen er så skøn med den lille lomme og efter sigende ikke tog særlig lang tid at strikke.8 kommentarer:

 1. Er helt vild med den grå vest. Dejligt vi har nogle i familien der kan strikke, når vi nu ikke selv er så kreative. Men det ser da fint ud, det du har fået lavet indtil videre :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad skulle vi gøre uden de strikkekyndige...? Tak, men det er altså også virkelig strik for dummies ;)

   Slet
 2. Så fine sager! Jeg er selv ok ferm til at strikke, men er ikke god til at tage mig tid til det lige pt. Heldigvis er min mor og kusine mega dygtige, så datteren har mange fine striksager :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare guld være med gode strikkere :) Og ja, tiden er suverænt det største problem.

   Slet
 3. Ha jeg er gået i stå med samme vest... Jeg mangler meget lidt, men kommer ingen vegne. Øv! I øvrigt skøn grøn farve du har valgt:) /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, sjovt som man kan gå i stå med selv de nemmeste projekter :)

   Slet
 4. Marina, næste projekt må så absolut blive en strikkeklub ;) Hvis jeg kan tage mig sammen, så kan du også..... hi hi! ;)

  Hvor er det nogle fine sager din mor har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da en idé. Strikker så godt, når andre strikker :)

   Tak - det skal jeg sige videre.

   Slet