18 marts 2013

Da den sorte svane kom forbi

I går sendte jeg mændene ud af huset. D blev passet hos sin mormor, Sømanden skulle dømme nogle håndboldkampe, og så fik jeg besøg af en flok gode veninder til kage, snak og... shopping! Lige hjemme i min stue. Line fra Black Swan Fashion kom slæbende med favnen fuld af lækkert tøj, stillede op og viste frem - og sprang endda gerne i de ting, vi gerne ville se på, og så blev min lejlighed ellers forvandlet til ét stort prøverum.
Black Swan Fashion er et relativt nyt mærke, der først er på gaden med sin anden kollektion. Den sælges på gode gammeldags Tupperware-maner hjemme i stuen (hvilket altså er super hyggeligt!) og på nettet. Tøjet er relativt enkelt i mørke toner og enormt lækre materialer - jeg har blandt andet købt "smør-blusen" - med enkelte afstikkere til pailletter, nude og koral.

Det, jeg synes er specielt lækkert ved dette koncept, er, at alle stylesene er der til at mærke og prøve på, og veninderne er der til at sige deres ærlige mening. Vores konsulent Line var super kompetent til at guide mht. pasform og størrelse, da konsulenterne naturligvis ikke kan have alle styles i alle størrelser med ud. 

Nedenfor er mine absolut favoritter. Købte dog kun to ting - "smør-blusen" (øverst til venstre, lavet i den blødeste micromodal) og pailletnederdelen som jeg forudser bliver mine go-to-items, når tøjkrisen melder sig en uinspireret mandag morgen.Vores Black Swan-konsulent: Line V. Andreasen, line.a@blackswanfashion.dk, 22764656


I samarbejde med Black Swan Fashion
Læs evt. min reklamepolitik her

8 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare som en alletiders dag :-) Og de kager der ser jo bare SÅ lækre ud. Mums! Jeg er vild med "smør-blusen". Man kan jo nærmest se hvor lækker blød den er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ikke dårlig med rester til aftenkaffen :) Argh men altså, det var også ligesom at have nattøj på!

   Slet
 2. Det er nogle fine billeder- det ser virkelig ud til i havde en god eftermiddag, med god kage og lækkert tøj. Øv øv at jeg ikke kunne være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var super ærgerligt, men så er du jo til gengæld med i april! :)

   Slet
 3. Det lyder virkelig fedt - jeg har godt flere gange overvejet, om jeg skulle prøve at holde sådan et Black Swan homeparty. Har efterhånden set det på flere blogs nu, og synes virkelig, at det lyder som et hyggeligt koncept :)

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig hyggeligt. Jeg siger go for it :)

   Slet
 4. Øv, så gik man både glip af hygge OG kage. Men skønt, at I havde en dejlig eftermiddag! KH Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi i hvert fald... Men så glæder jeg mig bare mere til april :)

   Slet