02 marts 2013

Spis, min gris - part 2

Da jeg i tirsdags havde lidt tid for mig selv til at shoppe, kom der (selvfølgelig) også lidt med hjem til D. De fleste mødre kan vel blive enige om, at det ikke er svært at finde noget, som arvingerne godt kunne bruge. Og de fleste fædre kan så sikkert blive enige om, at det er en kunst at finde noget, som de så reelt også har brug for...

Men i takt med at D spiser mere og mere "avanceret" mad - vi taler hele grøntsager, kød og rugbrød, ikke trøfler, kalvebrisler og molekylærgastronomi - vil vi naturligt også lade ham være mere og mere med selv. Og det sviner. Meget. Så et styks forklæde og ny tallerken måtte der til. 
Tingene er for øvrigt købt i Børnenes Magasin. Den hyggeligste lille forretning i Århus' latinerkvarter (Badstuegade), der også har en webshop. Der kan jeg nemt bruge timer (aj, måske ikke så lang tid) på at tusse rundt og finde de skønneste ting, som ejeren Lif Rosenkvist har hentet hjem. Det er vist ikke sket endnu, at jeg er gået tomhændet derfra.

6 kommentarer:

 1. Elsker også den forretning :) Og du bliver SÅ glad for det forklæde med ærmer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er simpelthen fantastisk. Det kunne jeg godt forestille mig :)

   Slet
 2. Så fine ting og tak for lækkert link.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - faaarlig forretning :)

   Slet
 3. Ja det er sådan en skøn butik, eeelsker den. Måske jeg også skulle få købt et forklæde med ærmer, for puha de sviner de små :0)

  SvarSlet