30 juni 2013

Drømme om festival og gule sager


For lidt tid siden fik jeg denne PR-gave fra Norton ind af døren, og det satte rigtig drømmene i gang om festival og den skønne solgule farve, der ikke kan gøre andet end humøret lidt bedre. Sømanden og jeg har en del år været på Roskilde Festival som samaritter (trust me, det er mærkeligt at være ædru kl. 05:30 på Roskilde!), og der var nok en del, der kunne have haft brug for lidt Mobile Security fra Norton, lidt solcreme og en hel del, der ville have haft gavn af noget tyggegummi :)

I dag starter opvarmningen til festivalen, og vi skal desværre ikke med - og jeg har faktisk heller ikke rigtig lyst. Måske vi kommer tilbage et år, når lysten til at reparere klodsede mennesker, hjælpe fulderikker over i deres eget telt og svare på halvdumme spørgsmål om prævention fra fulde teenagepiger vender tilbage. Mon ikke den gør det, for Roskilde har en eminent stemning!

I stedet for at vente på, at klokken bliver 12, og de første bliver fulde (nej, det er de hele tiden :)), har jeg fundet en masse lækre gule sager frem fra Oii. Bliver man ikke bare glad af gul?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar