10 juni 2013

I weekenden har vi...været i Illums Bolighus og BoConcept og fået fine magasiner og kort fra Johan Bülow Lakrids med lækre opskrifter.desværre kun købt en lille, men meget skøn, fyrfadsstage "You light up my life" - må virkelig snart få skaffet mig det pengetræ.heppet på Far til halvmarathon. Og han var så sej! 1 time og 53 minutter.spist tøseis i solen.set den fineste Cola-reklame nogensinde :)

10 kommentarer:

 1. Det lyder da som en helt fantastisk weekend! /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også! Masser af skønne oplevelser - ingen problemer med at falde i søvn :)

   Slet
 2. Det lyder som om, at du har udnyttet weekend på bedst mulig vis! (Jeg glæder mig sådan til mine eksamener er overstået, og det bliver min tur!) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en vildt skøn weekend! Åh ja, få ting stikker følelsen, når sidste eksamen er overstået :)

   Slet
 3. Sikke en skøn hyggeweekend og en sej farmand, kender flere der var med i det løb og jeg tager SÅ meget hatten af og ville ønske jeg kunne. Men jeg har løbet 6 km i dag, det var hvad jeg kunne klare! ;) Stagen er rigtig fin, den kommer til at glimte smukt når vi kommer til efteråret og vinteraftenerne!:) Go uge til dig og din søde lille familie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så seje, de halvmarathonløbere! Så også temmelig mange ældre mennesker, der bare tonsede af sted, dybt imponeret. Det er da også super sejt med seks kilometer - tror jeg bestemt ikke, at jeg kunne :)

   Slet
 4. Sikke en masse hyggelige ting I har nået! Hvor er det nogle lækre forsider på det første billede, og en virkelig smuk lysestage I har købt :) Og så har Coca Cola altså bare ramt plet med deres kampagne! Man kan jo ikke lade være med at tage et billede, når man ser et navn man kender :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Makeuppen er super flot, og møblerne ligeså. Altid godt med ny inspiration, og tak. Som Mille siger, bliver vi nok ekstra glade for den, når mørket falder på.
   Ja, det er lige det :) Fandt også to Daniel-colaer, måtte også med hjem.

   Slet
 5. Dejlig weekend! Jeg er så træt af at mit eller MM's navn ikke også er lavet på en Coke.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærger mig også over, at der ikke findes en Marina-cola, men mega godt tænkt af det PR-bureau :)

   Slet